Bemutatkozás

 

 

Mindenre van tökéletes megoldás!

Egyedi gyártás vagy kis szériákban történő megrendelés nem lehet akadály. Az útépítéshez, kommunális hulladék és üzemanyag, fűtőanyag, bitumen szállítással kapcsolatos igényeket a KOBIT Hungária Kft. szinte teljesn mértékben ki tudja elégíteni. 

Mit talál nálunk útépítéssel, hulladékszállítással és üzemanyag szállítással kapcsolatban? 

  • saját technikai fejlesztésen alapuló felépítmények gyártása 
  • licencszerződések alapján gyártott  a szállításhoz szükséges felépítmények

 A termelés és konstrukció fel van készülve megrendelőink igényeinek kis szériákban, vagy egyedi gyártásban történő teljesítésére. 

Útépítés, útépítő gépek

Útépítéshez keresi a megfelelő gépeket vagy javítattatni szeretne? Cégünk gépparja a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve, melyek elengedhetetlenül fontosak a minőségi és hatékony munkavégzéshez új utak építésekor, a régi utak felújításához és aszfaltozáshoz.

A bitumentechnika többet jelent az általános értelemben vett aszfaltozásnál. Válasszon gépeink közül: felületi bevonat készítők, bitumenemulziós kátyúzógépek, hézagkiöntők, higított bitumenszórók, bitumenemulzió szórók, melegaszfalt szállítók.

Kommunális hulladék szállító eszközei, kiszolgáló gépek

A települések legfőbb feladatai közé tartozik a kommunális hulladék elszállítása, feldolgozása. Ezen igényeket kiszolgáló gépek gyártása és forgalmazása terén kiemelkedő tapasztalatokat szereztünk a több, mint 15 év során.

Üzemanyag, fűtőolaj szállítás - felépítmények gyártása

A hatósági elvárásoknak teljes mértékben megfelelő kialakítású gépek biztonságos szállítást tesznek lehetővé. Különböző méretű és funkciójú felépítmények, tartályok közül választhat.

Bitumen szállításhoz szükséges felépítmények

Bitumenszállító gépek, melegaszfalt szállító felépítmények, melyek hőszigeteltek, csigás anyagkihordásúak. A felépítmény felszerelhető billenőplató helyére, platóra, vagy cserefelépítményként konténeres rendszerben.

Téli időjárásban használatos gépek

Sószórók, érdesítő anyag szórók, hóekék, hómarók, sóoldat keverő berendezések, sóoldat tároló tartályok.

Egyéb munkagépek, szállítók, tartályok

Seprőgépek, locsolók és burkolatmosók, ivóvíz szállító tartályok, szippantók és csatornatisztítók. 

Miért a Kobit a jó választás Önnek?

  • Gyors és működő szervízszolgálat, javítás, melyhez a hátteret a modern felszereltségű, 380 m2 szervizépület és a szakképzett személyzet biztosítja.
  • Ügyfélkapcsolat, hogy bármilyen kérdésére mindig időben, és a lehető legprecízebb választ kapja meg
  • ISO 9001 minősítés 2001-től
  • folyamatos megújulás, technikai fejlődés a modern gépgyártás területén 
  • Rugalmasság és pontosság, hogy egyedi elképzeléseiről ne kelljen lemondania, Mi megtervezzük és legyártjuk.
  • Kényelem és időgazdálkodás. Több telephely nyílik évről évre, melyek folyamatos bővítésével és technikai fejlesztésével az Önök igényeit szolgáljuk ki. 
  • Jelenleg több, mint 170 különféle gép, berendezés és tartálykocsi található kínálatunkban

Kobit küldöldön is

A különböző szállítással, útépítéssel, kommunális hulladék, valamint fűtőanyat, bitumen és üzemanyag szállításhoz szükséges gépek, felépímények a cseh, szlovák és a magyar piacon kívül csaknem az egész Európában, Oroszországban, de még Ausztráliában is ismertek. 

KOBIT tulajdonú cégek tevékenykednek Szlovákia, Magyarország, Oroszország területén. Kereskedelmi irodákat muködtetünk: Algériában, Angliában, Ausztráliában, Belorussziában, Bulgáriában, Dániában, Litvániában, Németországban, Olaszországban, Svájcban, Romániában, Ukrajnában. 

A Cseh Köztársaságban, Jicínben van összpontosítva a gyártás, fejlesztés és a központi pótalkatrész ellátás. 

A Kobit Hungária 1998-ban alakult Magyarországon, az anyavállalat a KOBIT s.r.o. a Cseh Köztársaságban, Prágában 1991-ben jött létre.

Elérhetőségek

KOBIT Hungária Kft KOMMUNÁLIS ÉS BITUMENTECHNIKA

9027 Győr,
Szent Vid utca 5
Telefon:
36309971596
E-mail:
kobit.hu@kobit.hu
KOBIT Hungária Kft KOMMUNÁLIS ÉS BITUMENTECHNIKA - Magyar